Velkommen til sommeravslutning i Drøbak onsdag 4. juni kl 1200. Her vil du møte andre medlemmer og pårørende til en sosial og uformell sammenkomst.
Lunsjen er på Det Gamle Bageri ved Drøbak torg, et av de eldste husene i Drøbak (oppført i perioden 1735-1760).
Det vil være en egenandel på 250kr per person som dekker én av disse hovedrettene (allergener i parentes):
Kremet fiskesuppe (deres spesialitet)
Laks, torsk, scampi, grønnsaker, hvitvin og fløte. Serveres med husets brød. Suppen er toppet med noen dråper chili og basilikumpesto. (M, G, F, SK, SE, C, SU)
Kyllingsalat
Salat, kylling, tomat, agurk, oliven, fetaost, rødløk, basilikumpesto og balsamico. Serveres med brød. (Su, H, S, Se, C)
DGB-burger
Angusburger (180 gr.) med fetaost, sweet chilisaus, chili- og basilikumpesto, rømmedressing, salat, tomat, syltet rødløk. Serveres med potetgull. (Se, H, M, Sp, P, N, C)
De fleste rettene er mulig å få gluten- og laktosefrie. Si fra om eventuelle allergier og intoleranser ved påmelding.
Evt. dessert, kaffe og drikke bestilles og betales av hver enkelt i restauranten.
Påmelding er bindende og gjøres via skjema under eller til follo@parkinson.no innen mandag 1. juni. Egenandelen betales til Vipps 18770. Husk å skrive ønsket matrett i kommentarfeltet.
Vi gleder oss til å se deg!