Mat og drikke
Det blir servert to alternative menyer (forrett, hovedrett og dessert), og to enheter drikke. Drikke utover to enheter betales på stedet av den enkelte.
Meny 1
- «Vitello tonnato»: Ungfe med tunfiskdressing, kapersbær og parmesan
- Skinnstekt torskeloin med artisjokk, bacon, timian og rødvinssaus
- Eple og kanel: Eple med rørt ostekake og marengs
Meny 2
- Lakseterrine med sitronsylta agurk, sennepsfrø og surdeigknekkebrød
- Pinnekjøtt, rotmos, småpotet og sjy ELLER
- Juletallerken med ribbe, medisterpølse, medisterkake, småpotet, rødkål og julesaus
- Riskrem: Pisket riskrem med rørte blåbær og mandelkrokan
Program for kvelden
- Lokalet åpner kl 1730, vær ute i god tid
- Det blir musikk ved Kjeldsenband kl 18-1830. (Musikken starter presis kl 18)
- Det blir arrangert Quiz mellom hovedrett og dessert
- Ta gjerne med en liten gave til utlodning i løpet av kvelden.
Viktige frister og egenandel
- Egenandelen er kr 350,-
- Det er trangt om plassen, «førstemann til mølla» prinsippet gjelder
- Påmeldingdfrist 20 november. Vi ser gjerne at du melder deg på før fristen, ref "førstemann til mølla" prisnippet
Påmelding (Julebordet er desverre fullbooket, ingen nye påmelding blir godtatt)
Påmelding skjer
- ved å Vippse kr 350,- til nr: 574329 (Parkinsonforeningen Oslo Nord). Merk betalingen "julebord, ønsket meny samt telefonnummer vi kan nå deg på."
- eller betal kr 350 til kontonummer 1607.39.25685 (PARKINSONFORENINGENOSLO NORD). Merk betalingen med "julebord, ønsket meny og telefonnummer"
Ved valg av meny 2 angis pinnekjøtt eller juletallerken
Du vil få bekreftelse av påmeldingen via SMS.
Dersom det ikke er ledig plass vil du få beskjed og innbetalet egendelen blir refundert
Velkommen